Wil je een woning verkopen?

 • Wat is mijn woning waard?
 • Hoe lang duurt de verkoop?
 • Moet ik verbouwen, klussen of (re)stylen voor een optimaal resultaat?

Relax! Het is heel begrijpelijk dat je veel vragen hebt. Geen zorgen, ik ga je hierbij helpen! Met Bas Busselaar en VanHuyse heb je een sterk team in handen!

Vooruitlopend op onze persoonlijke ontmoeting, heb ik op een rij gezet wat de stappen zijn bij de verkoop van een woning:

Ik kom bij je langs en samen bespreken we je situatie, je verkoopwensen en de behoeften die je hebt. We lopen een rondje door de woning, ik neem de bouwtechnische en woningspecifieke voor- en nadelen op en bekijk de mogelijkheden.

Je hebt vast vragen over de inhoud van mijn dienstverlening. Daarom leg ik precies uit wat je van mij kunt verwachten. Natuurlijk ben ik goed voorbereid, weet ik wat de globale marktwaarde is en heb ik de kadastrale gegevens bij me. Na onze kennismaking weten we gevoelsmatig of we MATCHEN.

Je ontvangt van mij een verkoopplan. Dat bestaat uit een uitgewerkt plan van aanpak, de standaard- en extra marketing inzet, een sterkte-zwakteanalyse en mijn tariefstelling.

Ik stel de OTD (Opdracht Tot Dienstverlening) op en start het verkoopproces. In overleg plannen we afspraken voor het maken van foto’s, het opstellen van het meetrapport, het maken van de plattegrond etc. Daarbij verzamel ik alle specifieke informatie die nodig is om een strakke en volledige presentatie te maken voor potentiële kopers van de woning.

Je woning staat nu te koop, is zichtbaar op Funda en andere media. We plannen bezichtigingen in met potentiële kopers. Ik neem de tijd voor deze potentiële kopers, beantwoord hun vragen bespreek de mogelijkheden van jouw woning. Na iedere bezichtigingsronde informeer ik jou zodat je precies weet wat er speelt.

Voor een optimaal resultaat over de prijs, de leverdatum en eventuele voorbehouden voer ik onderhandelingen met geïnteresseerden. Jij en ik hebben in deze fase uitvoerig overleg en stap voor stap werken we samen naar de ideale deal met een geschikte koper.
Of het een onderhandeling is of inschrijving, dat maakt niet uit. Ik zorg voor een transparant proces.

Na een succesvolle onderhandeling wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle afspraken tussen koper en verkoper zorgvuldig vastgelegd. Ik communiceer met alle partijen en de notaris. Ik controleer de conceptkoopovereenkomst en beantwoord alle vragen. Na ondertekening van de overeenkomst bewaak ik de termijnen van eventuele voorbehouden.

Er wordt een inspectie van de woning gedaan waarbij de huidige staat getoetst wordt aan de afgesproken staat en meterstanden worden genoteerd. Na de inspectie gaan we samen naar de notaris waar de verkoopakte wordt getekend en sleutels overhandigd.

Wij ontzorgen je, samen met onze partners, voor, tijdens en na de verhuizing!

buurtmakelaar-amsterdam-bas-busselaar-vanhuyse

Verkoopmakelaar
Bas Busselaar

Buurtmakelaar
+31 (0)20 308 68 44

Bas Busselaar heeft het volledige verkooptraject van het appartement van mijn wijlen vader in Haarlem verzorgd.
Uitstekende service en kennis van de markt.

Appartement is uiteindelijk op zijn advies in de originele staat per inschrijving verkocht en heeft ruim boven de vraagprijs opgebracht.

Ik kan Bas dus van harte aanbevelen.

Jurgen Koolhaas

I’m delighted to express my gratitude to Bas for his exceptional help and support throughout the entire process.

His expertise and dedication made the experience seamless, and I couldn’t be happier with the outcome.

Meral

Bas heeft mij erg goed geholpen met het bezichtigen van een huis. Hij stelde goede vragen waardoor ik zelf beter begreep wat ik wilde en waar ik op moest letten.

Tijdens de afspraak kon ik rustig kijken terwijl hij goede vragen stelde aan de verkoop Makelaar. Bas was relaxed maar zeer betrokken zowel tijdens als na de bezichtiging. Een aanrader als je een iemand zoekt met net dat beetje meer aandacht.

Wieteke van Riet

Bas is a true asset in the world of real estate.

With his additional talent adding emotional value and his social skills, he is the perfect “partner in crime” for a tailored research for your spot to live. Anytime again. In case we would move back, we know who is our trusted person in real estate .

THANK YOU .FOR MAKING IT HAPPEN !

Alexandra Kruell

Daarom verkoopmakelaar Bas

 • Persoonlijke aandacht voor jou en potentiële kopers.
 • 100% begeleiding voor, tijdens en na de verkoop.
 • Veel affiniteit met styling, vormgeving en indeling en daarom doorlopend advies hierover.
 • Door een achtergrond in marketing wordt jouw woning perfect gepresenteerd en sluit daarmee aan op de wensen in de markt.
 • Een gelimiteerd aantal klanten.

Daarom agent bij VanHuyse

 • Meer tijd voor jou.
 • Aangesloten bij de NVM, Funda.nl, NVM-data.
 • Doorlopend marketingactiviteiten op sociale media.
 • Professionele backoffice.
 • Landelijk kwaliteitsnetwerk van ervaren makelaars.
 • Unieke verzekeringsproducten, persoonlijk hypotheekadvies, kwaliteitspartners rondom verhuizen: zonnepanelen, energielabel, verhuisservice, kamerplanten en nog veel meer.

Bas Busselaar en VanHuyse staan voor persoonlijke aandacht en de beste MATCH.
Dat merk je voor, tijdens en na de verkoop van je woning.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Stuur Bas een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?