Patio Amsterdam

patio-amsterdam-02-de-baarsjes-makelaar-bas-vanhuyseWaarom komt buurtmakelaar Bas graag bij Patio Amsterdam?

De vraag is snel beantwoord zodra je de warme Spaanse invloeden voelt, het lekker eten proeft, en de authentieke uitstraling van Patio Amsterdam in de Baarsjes ervaart. Er wordt lekkere koffie met gebak geserveerd, en de ligging aan het Rembrandtpark in een karakteristiek gebouw maakt het plaatje compleet. Vooral als de zon schijnt! Gun jezelf een Patio momentje en laat de dagelijkse drukte even achter je.

 

patio-amsterdam-01-de-baarsjes-makelaar-bas-vanhuyseBij Patio Amsterdam vind ik de perfecte mix van zakelijk en ontspanning. Of ik nu afspreek met klanten, collega’s of gewoon een moment voor mezelf neem, de omgeving direct aan het Rembrandtpark biedt een rustige plek aan een gezellig tafeltje op een ruim terras.
Patio ligt een beetje verscholen, maar geloof me, het zoeken is absoluut de moeite waard!

Mijn persoonlijke favoriet is de decaf cappuccino, die hier met dezelfde zorg en aandacht wordt bereid als een normale koffie. Dat zegt veel over de kwaliteit en passie waarmee er gewerkt wordt.

Het menu biedt heerlijke gerechte, vers, gebak, uitgekozen wijnen en bieren, allemaal met zorg en aandacht samengesteld.

Volg Patio

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de smakelijke specialiteiten via Instagram, Facebook of de website https://patioamsterdam.nl/

Openingstijden

Je kunt bij Patio terecht van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 21:00 uur. Dus voor elk moment van de dag is er een reden om langs te gaan.

Locatie en historie

Iets wat verscholen tussen de Postjesweg, Orteliuskade en Van Middellandtstraat vind je Patio Amsterdam. Een heerlijk rustig plekje met ruim terras en uitzicht op het Rembrandtpark.

Patio ligt in de voormalige complex bestaande uit de “St. Augustinusschool”, “St. Monicaschool” voor de meisjes en het H. Augustinus klooster (broederhuis) dat in 1939 is gebouwd.

Straat: Orteliuskade 5
Buurt: Orteliusbuurt-Zuid
Wijk: Hoofdweg e.o.
Gebied: Oud-West, de Baarsjes

orteliusbuurt-01-postjesweg-makelaar-bas-vanhuyse  orteliusbuurt-01-van-middellandtstraat-makelaar-bas-vanhuyse
bron: archief Amsterdam

Scroll naar boven
Chat openen
1
Stuur Bas een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?