Kinderwinkel Knotsknetter

knotsknetter-kinderwinkel-amsterdam-02-de-baarsjes-makelaar-bas-vanhuyseKnotsknetter: Een Kinderwinkel om Vrolijk van te Worden!
Stap binnen in de wondere wereld van Knotsknetter, gelegen aan de Jan Evertsenstraat 100 in het bruisende Baarsjes van Amsterdam. Deze fantastische kinderwinkel is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals voor de kleintjes.

Of je nu een trendy outfit zoekt voor je baby of kind, het perfecte speelgoed wilt vinden, of gewoon een uniek cadeau nodig hebt voor een babyshower of kinderverjaardag, Knotsknetter heeft het allemaal! Met een assortiment dat varieert van hippe baby- en kinderkleding tot het leukste speelgoed en praktische accessoires, vind je hier gegarandeerd wat je zoekt.

De gepassioneerde eigenaresse, en haar vriendelijke team staan klaar om je met open armen te ontvangen.

Op zaterdagen is er zelfs een speciale kinderkapper aanwezig, die bekendstaat als ‘de leukste kinderkapper van Amsterdam’. Met veel zorg en plezier voorziet ze de kleintjes van een nieuwe look.

knotsknetter-kinderwinkel-amsterdam-03-de-baarsjes-makelaar-bas-vanhuyseDe kledingcollectie omvat onder meer jassen, broeken, t-shirts, jumpsuits, sweaters, regenkleding, sokken en hoedjes. Voor de allerkleinsten is er een assortiment met broekjes, jasjes, jurkjes, rokjes, mutsjes, sjaals, wanten, rompertjes, slaapzakjes, slofjes en zwemkleding.

Het speelgoedassortiment is een feest voor de zintuigen met houten speelgoed, knuffels, puzzels, spellen, poppen en creatieve materialen zoals verf, krijt, klei en kralen. En voor de maaltijden thuis of op school bieden zijn er broodtrommels, bekers, rugtasjes, bordjes en bestek.

 

Volg Knotsknetter Amsterdam
Knotsknetter is niet alleen in de winkel te vinden, maar ook online actief via Instagram en Facebook. Bezoekers kunnen de nieuwste collecties en aanbiedingen volgen of een kijkje nemen in de webshop op https://www.knotsknetter.nl/.

Openingstijden
Knotsknetter heet klanten welkom van maandag tot en met vrijdag van 10:30 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Locatie en historie
Knotsknetter is te vinden aan de Jan Evertsenstraat 100, ingeklemd tussen de Vespuccistraat en Mercatorstraat. Een bezoek aan deze unieke kinderwinkel is zeker de moeite waard!

Straat: Jan Evertsenstraat 100, 1056 EH Amsterdam
Buurt: Jan Maijenbuurt
Wijk: Van Galenbuurt
Gebied: Oud-West, De Baarsjes

Scroll naar boven
Chat openen
1
Stuur Bas een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?