Buurtmakelaar met lokale kennis

Ben je op zoek naar een buurtmakelaar die niet alleen de vastgoedmarkt door en door kent, maar ook het hart van jouw buurt begrijpt? Maak kennis met Bas, jouw persoonlijke gids in de dynamische vastgoedwereld van Amsterdam en omstreken.

Bas is meer dan een makelaar; hij is een expert met een rijke ervaring in wijken zoals Oud-West, De Baarsjes, Hoofddorppleinbuurt en Osdorp-Oost. Deze kennis heeft hij opgedaan door er zelf te wonen, te werken en te leven. Daarom deelt Bas zijn lokale inzichten, expertise en de unieke kenmerken van deze buurten om jouw vastgoedervaring optimaal te ondersteunen.

Of je nu je woning wilt verkopen, verhuren of op zoek bent naar jouw droomhuis, Bas biedt een persoonlijke service. Hij weet dat de voorzieningen in de buurt essentieel zijn voor jouw woonplezier.

Laat je door Bas begeleiden in het verkoop-, verhuur– of aankoopproces en ervaar het verschil dat een buurtmakelaar met een passie voor de lokale gemeenschap kan maken. Neem vandaag nog contact op en zet samen met Bas de eerste stap naar een succesvolle vastgoedtransactie waarbij de buurt centraal staat.

Welkom bij de buurtmakelaar die echt weet wat er speelt – welkom bij Bas!

buurtmakelaar-amsterdam-bas-busselaar-vanhuyse

Verkoop, verhuur en aankoopmakelaar
Bas Busselaar

Buurtmakelaar
+31 (0)20 308 68 44

Bas Busselaar en VanHuyse staan voor persoonlijke aandacht en de beste MATCH.
Dat merk je voor, tijdens en na de verkoop, verhuur of aankoop van je woning.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Stuur Bas een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?