Woning kopen in Amsterdam en omgeving?

 • Heb ik meer kans met een aankoopmakelaar in Amsterdam e.o.?
 • Hoe vind ik wat ik zoek?
 • Wat is de juiste prijs? Bied ik niet te veel?
 • Ik wil deze woning zo graag! Moet ik de hoofdprijs bieden?
 • Kan ik na de aankoop nog op vakantie?
 • Is de woning naar mijn wensen te verbouwen?

Geen zorgen! Met Bas Busselaar en VanHuyse heb je een sterk team in handen.

We gaan dit aankooptraject samen aan en ik help je stap voor stap aan een nieuw thuis. Samen met Bas op zoek naar je nieuwe droomhuis is leuk!

Hieronder lees je globaal wat het aankoopproces inhoudt:

Je vertelt me over je woonwensen en wat je verwacht van je nieuwe thuis. Ik luister aandachtig naar je, we sparren over regio’s, wijken, kansen, risico’s en haalbaarheid. Ik informeer je over mijn rol, mijn toegevoegde waarde en dienstverlening. We bespreken welke courtagemethode het beste aansluit en na deze kennismaking weten we of we MATCHEN.

Ik stel de OTD (Opdracht Tot Dienstverlening) op en start het aankoopproces. Er wordt een zoekprofiel opgesteld op basis van je wensen en voorkeuren. Bestaand en nieuw aanbod wordt getoetst met je zoekprofiel zodat je de meest relevante woningen aangeboden krijgt.

Samen gaan we woningen bezichtigen. Ik laat je de woning zelf ervaren zodat je er een gevoel bij krijgt. Intussen zoom ik stilletjes in op bouwtechnische aspecten, de voor- en nadelen en de verbouwmogelijkheden. Dan bespreken we jouw gevoel en deel ik mijn bevindingen met je.

Wanneer de bezichtiging later op de dag is ingedaald ben ik bereikbaar om dit te bespreken. Zo doorlopen we het proces samen en stemmen we na iedere bezichtiging je wensen verder af op je nieuwe droomhuis.

Ik beoordeel de vraagprijs, bekijk de stukken en tackel zichtbare en niet zichtbare aspecten. We bespreken de biedingsstrategie, ik onderhandel over de prijs, leverdatum en eventuele voorbehouden. Je wordt uitvoerig geïnformeerd bij elke stap van het onderhandelproces.

Je bod is geaccepteerd en de koopovereenkomst wordt opgesteld. Deze controleer ik en ik beantwoord al je vragen hierover. Praktische zaken zoals een bouwkundige keuring en een eventuele verbouwingsinventarisatie vinden plaats. Indien gewenst breng ik je in contact met vakmensen uit mijn netwerk voor een optimale voorbereiding.

We gaan samen naar de woning voor de inspectie. We noteren de meterstanden en toetsen of de woning in de overeengekomen staat is. We gaan samen naar de notaris om de leveringsakte te tekenen en de sleutels in ontvangst te nemen.

Wij ontzorgen je, samen met onze partners, voor, tijdens en na de aankoop van je nieuwe woning!

Aankoopmakelaar
Bas Busselaar

Buurtmakelaar
+31 (0)20 308 68 44

I’m delighted to express my gratitude to Bas for his exceptional help and support throughout the entire process.

His expertise and dedication made the experience seamless, and I couldn’t be happier with the outcome.

Meral

Bas heeft mij erg goed geholpen met het bezichtigen van een huis. Hij stelde goede vragen waardoor ik zelf beter begreep wat ik wilde en waar ik op moest letten.

Tijdens de afspraak kon ik rustig kijken terwijl hij goede vragen stelde aan de verkoop Makelaar. Bas was relaxed maar zeer betrokken zowel tijdens als na de bezichtiging. Een aanrader als je een iemand zoekt met net dat beetje meer aandacht.

Wieteke van Riet

Bas is very friendly, professional and responsive.

He helped us to quickly find a great apartment in Amsterdam, and has been very helpful to ensure a smooth move, as well as support us with matters and questions after we moved in.

Highly recommended!

Karolis Gotoveckis

Zeer goede ervaring met Bas. Persoonlijk en informeel, maar tegelijkertijd ruimschoots professioneel. Ontspannen contact. Betrokken, stelt de juiste vragen, handelt snel. Het was een plezier om op deze manier in zeer korte tijd de huur van een nieuwe woning rond te krijgen, waar wij uiteindelijk met ons gezin met veel gemak zijn ingetrokken. Wat een prettige ervaring en start van nieuwe (woon)fase in ons leven!

Anouke Jansen

Bas is a true asset in the world of real estate.

With his additional talent adding emotional value and his social skills, he is the perfect “partner in crime” for a tailored research for your spot to live. Anytime again. In case we would move back, we know who is our trusted person in real estate .

THANK YOU .FOR MAKING IT HAPPEN !

Alexandra Kruell

Bas Busselaar en VanHuyse staan voor persoonlijke aandacht en de beste MATCH.
Dat merk je voor, tijdens en na de aankoop van je woning.

Daarom aankoopmakelaar Bas

 • Makelaar met visie en gevoel voor ruimte.
 • Persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen.
 • Toegang tot een landelijk netwerk van professionele makelaars.
 • Laat je (verbouw)mogelijkheden zien waardoor een woning wel voldoet aan jouw wensen.
 • Ondersteuning en coördinatie bij het uitvoeren van een verbouwing.
 • Gelimiteerd aantal klanten.
 • Eén aanspreekpunt!

Daarom agent bij VanHuyse

 • Meer tijd voor jou.
 • Aangesloten bij de NVM, Funda.nl, NVM-data.
 • Doorlopend marketingactiviteiten op sociale media.
 • Professionele backoffice.
 • Landelijk kwaliteitsnetwerk van ervaren makelaars.
 • Unieke verzekeringsproducten, persoonlijk hypotheekadvies, kwaliteitspartners rondom verhuizen: zonnepanelen, energielabel, verhuisservice, kamerplanten en nog veel meer.

Bekijk de agenda pagina van Bas Busselaar op: VanHuyse.nl

Scroll naar boven
Chat openen
1
Stuur Bas een WhatsApp
Waarmee kan ik je helpen?